Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie.
DBGC Logo
t Vriendje

Editie 30, 26 maart 2020

 

't Vriendje iedere week automatisch ontvangen? Ga naar http://www.dbgc.nl/aanmelden-mailing-vriendje en laat je gegevens achter!

 

Nieuws en mededelingen

Bal

Bal

Jan van Asperen nieuwe keeperstrainer bij DBGC

Toen bekend werd dat de huidige keeperstrainer Marco de Koning na dit seizoen zijn taken als keeperstrainer bij de A-selectie van DBGC neer zou leggen is het bestuur van DBGC op zoek gegaan naar een opvolger. Geen eenvoudige klus, maar in haar zoektocht naar een nieuwe keeperstrainer is DBGC uitgekomen bij Jan van Asperen. Komend seizoen zal Jan onze keepers Roy Nieuwland en Mark Stroom en enkele jeugdkeepers onder handen nemen zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen als keeper.

Jan van Asperen heeft zelf jarenlange ervaring als eerste doelman bij SNS in Stad aan ’t Haringvliet en kijkt ernaar uit om andere keepers te helpen om een betere doelman te worden.

Het bestuur van DBGC is erg blij met de komst van Jan van Asperen als keeperstrainer. De technische staf van de A-selectie van DBGC voor het seizoen 2020/2021 is met zijn komst volledig rond.

Tot slot bedankt DBGC via deze weg de huidige keeperstrainer Marco de Koning voor zijn jarenlange inzet. Hij heeft verschillende keepers bij onze club een stap verder kunnen brengen in hun ontwikkeling en was daarmee zeer waardevol.

Het bestuur.

Lijn
Bal

"VRIJ" VOETBALLEN OP DE KOEPEL NIET TOEGESTAAN

Nu de competities en trainingen stil liggen, worden de sportvelden soms gebruikt om onder elkaar te voetballen. Het bestuur geeft hier geen toestemming voor. We begrijpen dat jullie nu alles stil ligt af en toe een balletje willen trappen. Zoek daarvoor een andere plek dan de velden op de Koepel. Daarop mag alleen gespeeld en getraind worden in verenigingsverband. 

We rekenen op jullie begrip en medewerking.

het bestuur

Lijn
Bal

ZUIDWESTERTOERNOOI NIET OP 6 JUNI

Het songfestival wordt opgeschoven naar 2021; het Europees Kampioenschap voetbal ook naar 2021. Het ZUIDWESTERTOERNOOI als het aan DBGC ligt niet.......

DBGC stelt alles in het werk om nog dit jaar de feestelijke voetbaldag voor de bewoners van de ZUIDWESTER mogelijk te maken. De datum die we in gedachten hadden, 6 juni, is door het coronavirus niet meer haalbaar. Er zijn op dit moment nog te veel onzekerheden. We moeten afwachten wanneer er weer evenementen voor grote groepen gehouden kunnen worden. Houd de website en Facebook pagina van DBGC goed in de gaten om de nieuwe datum voor het ZUIDWESTERTOERNOOI in je agenda te zetten. 

Lijn
Bal

Ad de Gans keert terug bij DBGC als assistent-trainer

In deze spannende en onzekere tijden waarin er door de uitbraak van het Corona-virus niet wordt gevoetbald is er desondanks mooi nieuws te melden. Ad de Gans keert volgend seizoen terug bij DBGC als assistent-trainer bij ons eerste elftal. Na een uitstapje bij De Jonge Spartaan, waar Ad enkele jaren jeugdtrainer is geweest, is het voor hem nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ad de Gans zal komend seizoen samen met hoofdtrainer Jordi Smit het eerste elftal van DBGC begeleiden tijdens trainingen en wedstrijden. Het bestuur is verheugd met deze aanstelling en kijkt uit naar de samenwerking van dit duo.

We heten Ad weer van harte welkom bij onze mooie club en wensen hem samen met Jordi Smit veel succes in het nieuwe seizoen.

Het bestuur

Lijn
Bal

Geen activiteiten op Sportpark de Koepel tot 6 april

De KNVB besloot eerder op advies van het RIVM om alle wedstrijden tot en met 31 maart uit te stellen om verdere verspreiding van het Corona-virus te voorkomen. Inmiddels zijn deze maatregelen verlengd tot in ieder geval 6 april. 

Het bestuur van DBGC besloot eerder, in overleg met de jeugdcommissie, dat er in ieder geval tot 16 maart geen trainingen en wedstrijden zullen worden afgewerkt op Sportpark de Koepel. Ook werd de kantine gesloten.

Met de kennis van nu is besloten deze periode te verlengen. Tenminste tot 6 april zullen er geen trainingen of wedstrijden mogelijk zijn. De kantine blijft tot nader orde gesloten.

Het is een onzekere en vervelende periode, maar we moeten onze verantwoordelijkheid nemen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. We rekenen op ieders begrip.

Het bestuur.

Lijn
Bal

Alle wedstrijden tot en met 6 april uitgesteld.

De KNVB heeft op advies van het RIVM besloten alle sportwedstrijden tot en met 6 april 2020 uit te stellen. Dit geldt voor zowel jeugd als seniorenteams.

Omdat er veel onzekerheid is en de ontwikkelingen rondom het Corona-virus elkaar in rap tempo opvolgen heeft het bestuur van DBGC in overleg met de jeugdcommissie besloten om alle activiteiten voor alle teams (trainingen en wedstrijden) tot nader orde af te gelasten. Er zijn dus voorlopig geen trainingen of wedstrijden. De kantine is ook tot nader orde gesloten.

Statement KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59620/tot-en-met-31-maart-geen-voetbal-nederland

Lijn
Bal

Shop online en steun DBGC

Beste DBGC'ers,

Deze maand ontvangt een volleybalvereniging ruim € 1.000 uitgekeerd van SponsorKliks en daar is DBGC best jaloers op. Dit geld ontvangen ze omdat leden van die vereniging bij een online aankoop eerst naar www.sponsorkliks.com gaan. Vervolgens klikken ze op een winkellogo en wordt bij een aankoop commissie gegeven zonder dat er iets extra's wordt betaald. Zo heeft die vereniging al ruim 8.000 euro bij elkaar geklikt!

De feestdagen komen er weer aan waardoor er waarschijnlijk nog meer online wordt gekocht.

Zou jij bij je volgende online aankoop aan de SponsorKliks pagina van DBGC willen denken? Het is een hele kleine moeite, die ene extra klik, maar zoals je nu weet kan het een groot financieel effect hebben.

Alvast bedankt namens DBGC, we kunnen het geld goed gebruiken!

Het internetadres van de pagina DBGC van is:
www.sponsorkliks.com/products/partners.php?club=4682

 

Jeugdafdeling

Bal

Bal

Balsponsor jeugteams seizoen 2019-2020

Alle jeugdteams hebben voor het seizoen 2019/2020 een balsponsor. Volgend seizoen weer een nieuwe kans! 

Hoe word ik balsponsor? 

Een jeugdteam sponsoren, een seizoen lang vermeld worden op de website en in ’t Vriendje, en dat voor maar € 40? Het kan bij DBGC, als u balsponsor wordt van een jeugdteam!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jaap Tiggelman via j.tiggelman6@upcmail.nl of  06-30499483.

Overzicht balsponsors 2019-2020

Team Sponsor
JO19-1 A-selectie DBGC
JO16-1 DB Future Events
JO14-1 Glazenwasser Schutter
JO14-2G Keukencentrumstam.nl / keukenvoorweinig.nl
JO13-1 JGJ Services BV
JO12-1G M.T. MONTAGE EN ONDERHOUD
JO11-1 Prio Engineering
MO11-1 Prio Engineering
JO10-1 JGJ Services BV
JO9-1 Sponsor bekend
JO9-2 Ristorante Pizzeria La Mora
JO8-1G Sponsor bekend 
Mini pupillen Schilders- en Glasbedrijf Meeuwis


 

Lijn
Bal

Denk aan de fietsverlichting

De donkere avonden zijn alweer aangebroken. Daarom raden we iedereen aan om met goed werkende fietsverlichting naar Sportpark de Koepel te komen.

Check het daarom even voor je van huis vertrekt.  

Wedstrijden jeugd

Bal

 

Bardienst

Bal

 

 

 

Colofon

Bal

Redactie 't Vriendje DBGC PR & Communicatie
Bankrelatie NL61RABO0140903097
Algemeen postadres s.v. DBGC, postbus 89, 3255 ZH Oude Tonge
E-mailadres DBGC dbgc@dbgc.nl
E-mailadres 't Vriendje vriendje@dbgc.nl
Kantine D.B.G.C. 0187 64 1627

 

  Bal Voetbalvereniging D.B.G.C.   •   @svdbgc   •   Afmelden